loader image

Proiect ROSE – anexe pentru SERVICII DE CONSULTANȚĂ

Maximizarea șanselor de reușită și integrare a studenților debutanți și minimalizarea abandonului școlar în cadrul Facultății de Arhitectură „G.M. Cantacuzino”  din Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” din Iași – ELEVATION

Acord de grant nr. 214/SGU/NC/II din 18.09.2019

ANUNȚ

Se prelungește termenul de depunere a scrisorilor de interes, în vederea selectării Studenților Consultanți Tutori, în cadrul subproiectului cu titlul Maximizarea șanselor de reușită și integrare a studenților debutanți și minimalizarea abandonului școlar în cadrul Facultății de Arhitectură „G.M. Cantacuzino”  din Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” din Iași – ELEVATIONpână vineri, 30 octombrie 2020, ora 14.00.

ANUNȚ

Se prelungește termenul de depunere a scrisorilor de interes, însoțite de CV și alte documente justificative, în vederea selectării Studenților Consultanți Tutori, în cadrul subproiectului cu titlul <em>Maximizarea șanselor de reușită și integrare a studenților debutanți și minimalizarea abandonului școlar în cadrul Facultății de Arhitectură „G.M. Cantacuzino”  din Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” din Iași – ELEVATION până joi, 22 octombrie 2020, ora 14.00.

Anexe privind achiziţia de Servicii de consultanță 2020-2021