loader image

Studiază ARHITECTURA la Iași!

Complexitatea meseriei de arhitect permite o paletă de specializări foarte bogată. Disciplinele studiate pe parcursul celor 6 ani la Facultatea de Arhitectură „G.M. Cantacuzino” din Iași îți asigură accesul la cunoștințele care formează competențe în domenii din cele mai diverse.

Poți să proiectezi case sau centre comerciale, poți să faci design interior, mobilier, poți lucra ca scenograf, te poți orienta spre grafică, design web sau vizualizare arhitecturală, poți urma ulterior în carieră specializări în urbanism sau în restaurarea monumentelor istorice.


Avem un colectiv entuziast de cadre didactice. Profesorii noștri te pot călăuzi și inspira împărtășindu-ți propriile lor pasiuni și oferindu-ți o varietate mare de abordări în profesia de arhitect.


La noi poți beneficia de mobilități ERASMUS la universități din Uniunea Europeană (Belgia, Franța, Spania, Portugalia, Italia, Grecia, Slovenia, Polonia, Ungaria, Turcia ), sau din spațiul extracomunitar (Albania, Chile, Egipt, Georgia, Indonezia, Kazakhstan, Maroc, Ucraina Republica Moldova) cu care facultatea noastră are parteneriate.


Împreună cu colegii tăi de la Asociația Studenților Arhitecți din Iași poți participa la workshop-uri, concursuri studențești și evenimente care îmbină creativitatea cu voia bună.