loader image

Scoala de vara BIM Nemetscheck

Prima școală de vară internaţională BIM 2018 va avea loc la Facultatea de Construcții și Instalaţii din Iași, România, în perioada 2-13 iulie 2018.

Evenimentul se adresează studenților, absolvenților, masteranzilor, doctoranzilor, tinerilor cercetători, profesorilor, precum și tuturor profesioniştilor (arhitecţi, ingineri constructori, instalatori, structurişti,….) din mediul economic. Vor fi oferite cursuri de specializate pentru fiecare din domeniile: arhitectura, inginerie structurală, ingineria instalaţiilor și ingineria transporturilor. Cursurile sunt predate de către instructori AllBIM și profesori de la facultatea noastră.

Obiectivul principal al şcolii BIM-iss este de a pregăti studenţii/arhitecţi şi ingineri pentru proiecte și provocările în viața reală. Solicitarea soluțiilor software de tip BIM a crescut în întreaga lume.

Pe durata celor două săptămâni ale școlii de vară vor fi organizate prelegeri comune pentru a înțelege importanţa muncii în echipă (arhitect, inginer civil și inginer instalator). De asemenea, vor fi organizate cursuri separate pentru fiecare specializare în parte. La sfârșitul școlii de vară, participanţii vor fi împărțiți în grupuri mici și li se va atribui un tutore pentru a realiza un proiect complet. Cele mai interesante proiecte vor fi selectate și înregistrate în competiția pentru studenți BIM Challenge (https://www.bimchallenge.net/).

Pentru mai multe informații privind locaţia, programul, formularul de înscriere și activitățile de recreere, puteți accesa site-ul oficial:

http://www.iss.ci.tuiasi.ro/

CONFIRMARE LOCURI ARHITECTURĂ