loader image

Rezultate admitere 2020

Candidații declarați admiși la concursul de admitere pentru specializarea Arhitectură, sesiunea iulie 2020, vor confirma locul prin aducerea diplomei de Bacalaureat în original, în perioadele 27 – 31.07.2020 (ora 12.00) și 31.08 – 3.09.2020, la secretariatul Facultății de Arhitectură ”G.M.Cantacuzino” (str. Prof. Dimitrie Mangeron, nr. 3).

Candidatii declarati admisi, care doresc sa renunte la locul obtinut, se
pot retrage prin transmiterea unui email la adresa arhitect@tuiasi.ro,
pana pe data de 3 septembrie 2020.

Pentru vizualizarea rezultatelor concursului, vă rugăm să vă autentificați pe platforma de admitere TUIASI cu emailul și parola cu care v-ați înregistrat. În meniu, la secțiunea INSCRIERE ONLINE veți vedea datele, opțiunile de înscriere și rezultatul obținut de dumneavoastră.

Pentru a accesa întreaga listă, selectați din meniu REZULTATE ADMITERE și apoi FACULTATEA DE ARHITECTURĂ. Puteți folosi câmpul SEARCH pentru identificarea rezultatului aferent numărului dosarului de înscriere.

Concomitent cu retragerile dosarelor, candidații care figurează în LISTA DE REZERVĂ vor migra în ordinea mediilor în LISTA CADIDAȚILOR ADMIȘI. Procesul se va finaliza în momentul depunerii actelor în original care are termen limită pe data de 03.09.2020.

Pe platforma TUIASI, lista de rezerve a candidaților este dinamică. Odată cu admiterea la celelalte opțiuni din fișa de înscriere, candidații pot dispărea temporar din lista de rezerve, fără a-și pierde statutul de „rezervă ARH” sau poziția din listă.

În conformitate cu art. 34 al. 2 al procedurii de organizare și desfășurare a admiterii în ciclul de studii universitare de licență PO DID 05 ed.8 rev. 12, aprobată de Senatul Universității Tehnice “Gheorghe Asachi” din Iași în data de 29.05.2020, nu se admit contestații privind evaluarea și notarea probelor artistice: portofoliu de lucrări personale.