loader image

Expoziția de lumină

DE CE „Expoziția de Lumină”?

Expoziție coordonată de Conf.dr. art. plastic Adriana Micu,
Autorul afișului asist. univ. dr. arh. Tiberiu Teodor-Stanciu,
Asist. univ. drd. Nely Vînău.

Întrebarea retorică – DE CE O EXPOZIȚIE CU LĂMPI ?, apare instantaneu la vederea afișelor și a exponatelor ce le însoțesc, în sala de Studiul Formei de la parterul Facultății de Arhitectură ”G. M. Cantacuzino”. Tema ”Lampă – corp de iluminat static”, a apărut acum 4 ani, ca urmare a inițiativei studenților de a-și exersa talentele la un alt nivel față de liceu – cel al anului II de facultate.

               S-a dovedit în timp o inițiativă deosebit de prolifică și încărcată de creativitate, dar după cei 2 ani de pandemie și activitate online, toate aceste energii refulate au izbucnit cu o forță care ne-a surprins, atingând pragul critic de a ne determina să facem o expoziție pe această temă, dat fiind numărul mare de studenți care au reușit să realizeze atât afișe cât și obiecte design ce au arătat extraordinara lor disponibilitate, creativitate și talent în provocarea realizării unei teme de proiect de o asemenea factură.

               Ne dorim ca această expoziție să reprezinte un îndemn pe mai departe spre explorarea teritoriilor creative în curricula disciplinei Studiul Formei-Reprezentări anul II de studii.

ADMITERE 2024