loader image

Concursul Isover 2013

A fost lansat concursul Isover editia 2013.

TEMA CONCURS

In temeiul Protocolului de la Kyoto, mai mult de 140 de natiuni industriale si-au luat angajamentul de a reduce drastic emisiile de CO2 si au convenit ca utilizarea tehnologiilor care economisesc energia este o prioritate de top in scopul economisirii resurselor noastre naturale. Ca reactie la aceasta situatie, autoritatile locale cer pentru proiectele lor de dezvoltare noi modele care indeplinesc cele mai inalte cerinte in materie de eficienta energetica, oferind totodata si cel mai mare confort  pentru viitori locuitori.

Pentru cartierul Gluckstein dezvoltat in Mannheim, Germania, administratia urbana a decis ca, pentru acest nou proiect de dezvoltare sa se ofere cel mai bun grad de confort cu cel mai mic consum de energie posibil.

Participantii acestui concurs vor trebui sa prezinte o perspectiva de dezvoltare a cartierului Gluckstein, luand in considerare cerintele date.

DETALII CONCURS

Concursul se adreseaza tuturor studentilor din cadrul Universitatilor de Arhitectura din tara, grupati in echipe a cate maxim trei membri fiecare.

Inscrierea se va face prin completarea ‘Formularului de inscriere’ disponibil pe site, pana la data de 5 aprilie 2013.

Concursul ISOVER se va desfasura in doua etape:

  • Etapa Nationala organizata in perioada 22-26 aprilie 2013 in sala “Expozitie” a Universitatii de Arhitectura si Urbanism “Ion Mincu” din Bucuresti;
  • Etapa Internationala organizata in perioada 16-19 mai 2013 in Belgrad, Serbia.

Mai multe detalii:

ADMITERE 2024